Netradiční recept na sytou hrachovku s uzeným masem, kterou podáváme s pečivem.
4 stroužky | česnek |
100 g | špenát mražený |
1 špetka | pepř |
2 l | voda |
200 g | maso uzené vařené |
150 g | hrášek sterilovaný |
200 ml | smetana na vaření |
1 ks | cibule |
150 g | hrášek |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
1 špetka | sůl |
1 hrst | strouhaný sýr |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena