Recept na přípravu hovězího masa s chutí divokého koření a jemnou křenovou omáčkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Výborně chutná s vařeným bramborem a ztraceným vejcem.
100 g | máslo |
1 ks | žloutek |
1 ks | cibule |
100 ml | smetana |
80 g | celer |
1 ks | mrkev |
1 kulička | jalovec |
2-3 ks | bobkový list |
4 kuličky | nové koření |
60 g | hladká mouka |
4-5 lžic | nastrouhaný křen |
8 kuliček | celý černý pepř |
1 ks | menší petržel |
850 g | hovězí zadní v celku |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
citronová šťáva | |
podle potřeby | |
700-800 ml | vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena