nalezeno 229 receptů
2.9 31x
Srnčí maso je vyhledávanou lahůdkou. Právě je sezona zvěřiny, proto přidávám další recept pro milovníky této delikatesy.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 37x
Recept na výborný srnčí guláš připravený na červeném víně.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 25x
Recept na přípravu jemné panenky z kančího masa, kterou výborně doplňuje sladkokyselá omáčka z višní, portského vína a šípkové zavařeniny.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 5x
Těstoviny se směsí z divočáka a zeleniny. Nenáročný recept na zvěřinovou delikatesu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 8x
Klasický kančí guláš podávaný se špekovými knedlíky. Recept na oblíbenou specialitu z kančího masa.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 47x
Jednoduchá varianta receptu na přípravu zvěřiny. Upečená chutná srnčí žebra, která před pečením potřeme směsí koření a bylinek.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.9 22x
Výborný kančí guláš s knedlíky či chlebem. Předem bych chtěla říct, že nikdy nevařím podle receptu, tento recept jsem si vymyslela sama podle chuti.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 594x
Milovníci zvěřiny jsou v pozoru! Tato lahůdka potěší snad i ty největší gurmány!
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 650x
Prošpikovaní bažanti jsou pečení na zeleninovém základě, do kterého později přimícháme smetanu a víno.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 685x
Recept na ostřejší zvěřinový gulášek, který zachutná určitě většině z vás. Guláš zdobíme pórkem a kapiemi.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1189x
Mostarská divočina.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z jugoslávské kuchyně kuchyně |
2.9 820x
V tomto svátečním jídle doplňuje červená nádivka výborné bažantí maso. K přípravě jsou potřeba grilovací jehly.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z polské kuchyně kuchyně |
2.9 778x
Pokud máte rádi zvěřinu, tak vám zachutná toto srnčí se smetanovo-žampionovou omáčkou a brusinkami. Jako příloha jsou vhodné jakkoliv upravené brambory.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 810x
Velice jednoduchá úprava lahodného kachního masa se podává s touto výbornou rýží. Je do ní přidán hrášek, ořechy a smetana.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1023x
Zajíc naložený v pivu a pečený se smetanou. Nejlepší s červeným zelím.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z dánské kuchyně kuchyně |
2.9 1269x
Utopený zajíc s houbami a zeleninou.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1071x
Dušený zajíček na rozinkách.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1206x
Sekané srnčí masíčko přelité paprikovou omáčkou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 890x
Recept na divoká smetanová játra.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 1081x
Kachnička ozdobená dušenými kaštany.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena