Vhodná příloha jsou vařené brambory, osminky citronu a kopr k ozdobení.
40 g | máslo |
0.25 l | šlehačka |
0.25 lžičky | bílý pepř |
3 lžíce | sekaná petrželka |
20 g | hladká mouka |
1 lžíce | citronová šťáva |
0.75 lžičky | mořská sůl |
0.13 l | suché sherry |
600 g | filet z mořského jazyku |
100 g | světlý pórek |
autor Tereza Knížová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.