Dušené lišky na paprice

Máte rádi lišky? Pak zkuste tento recept. Lišky v netradiční kombinaci s paprikou, smetanou a vývarem.


3.261x
45 min
1×

Postup přípravy

Lišky očistíne a můžeme je i nakrájet. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.

Ve větší pánvi rozpustíme máslo, cibuli na něm necháme zrůžovět a přisypeme očištěné houby. Lišky chvíli restujeme. Potom přidáme do pánve vývar, ochutíme kmínem, octem, solí, paprikou a chvíli dusíme.

Ve smetaně rozmícháme mouku a přidáme ke směsi v pánvi. Ještě chvíli necháme vařit.

Hotové dušené lišky na paprice podáváme s pečeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené lišky na paprice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká