Libové dušené hovězí maso s výbornou křenovou omáčkou se smetanou. Recept na hlavní chod vhodný pro zimní období.
1 ks | cibule |
0.3 ks | celer |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
1 ks | bobkový list |
4 kuličky | nové koření |
10 kuliček | celý černý pepř |
700 g | maso hovězí zadní |
omáčka | |
---|---|
1-2 lžičky | cukr |
3 lžíce | máslo |
250 ml | smetana |
3 lžíce | hladká mouka |
400 ml | masový vývar |
3 lžíce | křen |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?
Nákup masa je pro některé výpravou do neznáma. A co teprve rozluštit, k čemu se hodí plec, kližka nebo roštěnec. Tady je jednoduchý klíč k hovězímu - jeho výběru a přípravě.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena