Časově náročnější recept na hovězí líčka dušená na víně se zeleninovou omáčkou a chutí rozmarýnu.
2 lžíce | máslo |
200 g | cibule |
200 g | celer |
1 větvička | rozmarýn |
200 g | mrkev |
2 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
250 ml | červené víno |
6 kuliček | celý černý pepř |
700 g | hovězí líčka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
zeleninový vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř |
Máte chuť na hovězí? Vrhněte se na jednoduché chilli con carne
Vyzkoušejte si připravit krok za krokem texaskou specialitu - pikantní pokrm chilli con carne, kde kromě hovězího a zeleniny užijeme i pořádnou dávku koření a chilli papriček.
Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?
Nákup masa je pro některé výpravou do neznáma. A co teprve rozluštit, k čemu se hodí plec, kližka nebo roštěnec. Tady je jednoduchý klíč k hovězímu - jeho výběru a přípravě.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena