Dietní pečený pstruh

Výhoda receptu je, že všechno pečeme v jednom pekáčku a je vhodný při onemocnění slinivky.


0.00x
120 min

Postup přípravy

Propláchneme a připravíme pstruha. Vyčistíme zbytky krve a pstruha osušíme. Na každé straně uděláme několik zářezů, kvůli tomu aby se tam dostala sůl. Posolíme a dovnitř vložíme pár větviček petržele. Zapneme troubu na 200°C. Než se trouba nahřeje, nakrájíme cuketu na kolečka. Z alobalu uděláme nádobku do které vložíme pstruha, zalejeme vodou, obložíme cuketou a petrželí. Alobal uzavřeme a pečeme v troubě 35 minut.
Podáváme bez kůže s bramborovou kaší.
Jako dip můžeme použít osolený nízkotučný jogurt nebo cottage sýr.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dietní pečený pstruh

Zpět na recept