Buřtguláš

Oblíbené jídlo z brambor a uzeniny. Tento recept na buřtguláš je připravený v jednom hrnci.


4.2901x
45 min
163×

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nasekáme najemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Točený salám můžeme oloupat (ale není potřeba), podélně rozkrojíme a nakrájíme na půl kolečka.


Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory, koření, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka.


Hladkou mouku si rozkvedláme ve smetaně a nalijeme k poloměkkým bramborám.


Když vše začne bublat, přidáme točený salám a dobře provaříme. Před podáváním buřtguláš ještě dochutíme.


Můžeme servírovat s chlebem, ale buřtguláš je sytý sám o sobě.


 


Zobrazit další recepty pro buřtguláš?


Jde to i bez masa! Sójový bramborový guláš krok za krokem


Pojďte si s námi zkusit uvařit bramborový guláš trochu jinak.


Jde


 

user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buřtguláš

Zpět na recept