Polévku s charakteristickou brynzovou chutí, bramborem a koprem uvítají především milovníci tohoto sýru. Kopr můžeme nahradit čerstvou pažitkou.
2 lžíce | máslo |
4 ks | brambory |
2 ks | cibule |
200 g | brynza |
2 lžíce | hladká mouka |
2 l | zeleninový vývar |
200 ml | smetana ke šlehání |
1 svazeček | čerstvý kopr |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena