Recept na úpravu klasického bramborového salátu s majonézou, kde je hrášek nahrazen medvědím česnekem a květákem.
Na salát použijeme malý květák, případně polovinu většího. Květák očistíme, omyjeme a vaříme nad parou 8 minut. Květák necháme vychladit a potom ho nakrájíme na kostičky. Medvědí česnek opereme a necháme okapat. Listy podélně rozkrojíme na dvě nebo tři části a nakrájíme na jemné nudličky. Obě suroviny vmícháme do klasicky připraveného bramborového salátu s majonézou, ve kterém pouze vynecháme hrášek. Babiččin bramborový salát podáváme podle chuti jako přílohu k různým pokrmům.
Vánoční menu: Štědrý večer tradičně a po česku
Jaké dobroty letos naservírujete na štědrovečerní stůl? Budete se držet zažitých pokrmů, nebo budete chtít zkusit něco nového? Přinášíme vám řadu receptů, ze kterých lze sestavit výborné vánoční menu.
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena