Dýňové rizoto s uzeným tofu

Recept na krémové rizoto s dýní a uzeným tofu.


0.00x
60 min

Postup přípravy

Dýni očistíme a nakrájíme na kostičky, potřeme olejem, osolíme a dáme na plech. Přidáme na kostičky nakrájené uzené tofu.


Vložíme do trouby a pečeme zhruba 20 minut na 200 °C. Poté si polovinu dýně dáme do mističky a vidličkou rozmačkáme na kaši.


Na pánvi na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, poté přidáme i česnek  necháme zesklovatět. Poté přidáme rýži, chvilku orestujeme a zalijeme částí zeleninového vývaru. Až rýže absorbuje vývar, tak opět zalijeme vývarem a tento proces opakujeme. Zhruba po 25 minutách je rýže uvařená. Do rýže zamícháme připravené dýňové pyré, kokosové mléko a zbytek pečené dýně a tofu. Rizoto promícháme, chvilku ještě povaříme a nakonec dochutíme solí a pepřem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dýňové rizoto s uzeným tofu

Zpět na recept