Vyzkoušejte snadný recept na dušené kuřecí řízky s česnekovou omáčkou, které podáváme jako hlavní chod.
4 stroužky | česnek |
600 ml | vývar |
2 lžíce | máslo |
1 lžíce | plnotučná hořčice |
2 lžíce | hladká mouka |
150 ml | smetana ke šlehání |
4 ks | jarní cibulka |
4 plátky | kuřecí prsní řízek |
podle potřeby | |
---|---|
1 - | olej |
podle chuti | |
1 - | sůl |
0 - | čerstvá petrželka |
0 - | mletý černý pepř |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.