Přichází jedna z gastronomicky opěvovaných událostí - svatomartinské slavnosti, které neodmyslitelně patří k svátku svatého Martina. 11. listopad symbolizuje konec podzimu a příchod zimy, ale také bujaré veselí, popíjení mladého vína a pojídání slavnostních pokrmů v čele s tradiční svatomartinskou pečenou husou. Máme pro vás ty nejlepší recepty, se kterými zabodujete!
Svatomartinská pečená husa
(doba přípravy 2 h 40 min )
Karlovarský knedlík
(doba přípravy 45 min )
Polévka kaldoun
(doba přípravy 45 min )
Kachní galantina
(doba přípravy 2 h 40 min )
Plněné bramborové knedlíky se zelím
(doba přípravy 45 min )
A jako sladkou tečku si můžete připravit Tradiční svatomartinské rohlíčky nebo lívance s jablky.
Jablkové lívance
(doba přípravy 30 min )
Foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.