Dva muži, tři ženy. A legendární cheesecake jako úkol týdne. Komu se nepodaří, kdo ho nebude umět vyslovit, natož pak připravit? Také absolutní převaha krémových polévek, zajímavých předkrmů i sladkých dezertů. Jak se komu bude dařit u sporáku?
Tento týden se v Prostřeno! sejdou tři ženy a dva muži. Každý z nich se pokusí oslnit své soupeře nejen jídlem, ale i pohostinností. Jak si s tím poradí? A kdo si nakonec odnese výhru?
Jako první se k plotně postaví Šárka, která se v Prostřeno! neobjevuje poprvé. Diváci si ji pamatují zejména díky originální výslovnosti cheesecake. Tentokrát sice tento dezert podávat nebude, ale její kreativita se projeví v podobě slov jako maskarpon nebo krosán. Vedle vaření se podělí i o novinky ze svého života.
Druhý hostitel Pepa se rozhodne vsadit na francouzský styl. Od začátku se ale potýká s nervozitou, trémou a časovým tlakem. Ještě než hosté vůbec ochutnají, přizná, že se mu menu nepovedlo. Jak tato negativní atmosféra ovlivní celou večeři?
-> Prostřeno! ve znamení tělesné krásy a nezvyklé sestavy. Jak vaří striptéři nebo trenérka?
Učitelka Jitka si vybrala poměrně složité menu, které vyžaduje perfektní načasování. Dokáže zvládnout všechno připravit včas, nebo ji náročnost menu dostane do úzkých?
Čtvrtý hostitel Vítek se v průběhu večera se dostane pod tlak a udělá několik chyb. Stejně jako Pepa i on předem přizná, že se mu jídlo nepovedlo. Jak na to zareagují jeho hosté?
-> Přezrálé banány v hlavní roli: Upečte si nejlepší banánový chlebíček!
Týden uzavře patnáctiletá Kristýna, která všechny překvapí nejen svým temně laděným dětským pokojem. Hosté budou v šoku z toho, v jakém duchu si ho mladá teenagerka upravila. Sprostá slova na zdech je docela překvapí.
Jak si poradí s vařením a jak ji ostatní ohodnotí? A kdo se nakonec stane vítězem týdne? Sledujte Prostřeno! a dozvíte se to!
Recepty, které by vás neměly minout:
Cibulačka s Olomouckými tvarůžky
Lasagne s mletým masem a bešamelovou omáčkou
Luxusní játrová paštika s anglickou slaninou
Autor:redakce
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena