Pokud jste ve znamení Lev, tak by Vám neměla chybět v jídelníčku čerstvá zelenina. Dodá tělu energii a navíc je snadná na přípravu.
21.03.2019
ČÍST VÍCEVyzkoušejte jeden z nejjednodušších receptů na přípravu skvělé ryby z českých řek.
09.10.2017
ČÍST VÍCEPříprava tohoto zapékaného pokrmu je poměrně jednoduchá a rychlá. Hlavními surovinami je květák, filet lososa a vše spojí bešamelová omáčka vylepšená strouhaným sýrem. Recept krok za krokem.
18.09.2017
ČÍST VÍCES novou pomazánkou EasySandwich s tuňákem vytvoříte během několika minut lehkou svačinku.
04.11.2015
ČÍST VÍCEVyzkoušejte jednoduchý recept na grilovaného lososa provoněného citronovou marinádou.
27.07.2015
ČÍST VÍCEVyzkoušejte lahodný salát s křehkým tuňákem, který vás zanese do sluncem vyhřátého středomoří a rozvášní vaše chuťové buňky na maximum.
12.03.2015
ČÍST VÍCEJemné maso pstruha se skvěle doplňuje s chutí cukety a cibule. Vyzkoušejte tuto kombinaci! Pokrm je lehký, dietní a to po vánočních svátcích jistě přijde vhod. Podrobný FOTORECEPT.
19.01.2015
ČÍST VÍCEVyzkoušejte tradiční recept našich babiček. Dokážeme vám, že kapr s bramborovým salátem může chutnat skvěle i bez smažení.
19.11.2014
ČÍST VÍCECo takhle odstartovat nový rok pravidelným zařazováním pokrmů z rybího masa do svého menu, připravit si je nízkokaloricky a obohatit tak svůj jídelníček (nejen) při dietě?
17.01.2013
ČÍST VÍCEV našich domácnostech se sladkovodní ryby zatím moc nezabydlely. I když právě o blížících se svátcích to můžeme napravit a s Martinovými skvělými recepty to bude hračka!
15.12.2012
ČÍST VÍCENový pořad televize Prima, ve kterém šéfkuchař Zdeněk Pohlreich učí český národ správně a chutně grilovat maso, ryby, hamburgery i zeleninu. V pořadu bude odpovídat na všetečné otázky Haliny Pawlowské, která je zvědavá na perličky ze soukromého života.
13.06.2011
ČÍST VÍCEPříjem potravy je nezbytnou podmínkou života. Potraviny nám dodávají živiny i energii. Jaký přínos pro nás mají ryby, které se prohání v našich řekách a žijí v našich rybnících?
13.04.2010
ČÍST VÍCEDnešní článek nám poví něco málo o rybách z čeledi okounovité, štikovité i lososovité, které se vyskytují v našich vodách.
30.03.2010
ČÍST VÍCEMáte rádi ryby? Můžete zkusit nové recepty z ryb, které se hojně vyskytují v našich vodách. Povíme vám o dalších rybách z čeledi kaprovitých.
22.03.2010
ČÍST VÍCESpotřeba rybího masa je u nás na velmi nízké hodnotě. Mořské ryby jsou sice kvalitnější a sladkovodní ryby mají více svalových kůstek, ale moře nemáme, a tak bychom mohli začít využívat nám dostupné ryby z vlastních zdrojů.
07.03.2010
ČÍST VÍCEMořské živočichy lze zařadit k tomu nejvýživnějšímu, co můžeme tělu dopřát. Mistrovsky připravený losos, kalamáry nebo krevety, tomu málokdo odolá.
11.01.2010
ČÍST VÍCEZanedlouho si většina z nás přinese domů vánočního kapra. Zvládáte jeho porcování bez zbytečné námahy? Nebylo by lepší, aby byl kapr na vašem talíři bez kostí? Nebo si chcete v rámci tradičních receptur vyzkoušet drobnou obměnu? To vše je možné.
08.12.2009
ČÍST VÍCEUdí se ryba čerstvě poražená, vykuchaná a dobře vyčištěná, naporcovaná i vcelku. V prvním díle o uzení ryb si řekneme něco o nasolování, nakládání do láku a kořenění.
17.10.2009
ČÍST VÍCEKdo byl v Bulharsku a neochutnal tradiční bulharské pokrmy - šopský salát, kebabče a rybičky Caca, jako by na Balkáně ani nebyl.
10.08.2009
ČÍST VÍCENenasycené tuky z rybího masa jsou pro tělo užitečné. Přestože losos patří mezi ryby tučnější, je bohatý na bílkoviny a díky nízkému množství kalorií vhodný i při dietě.
01.07.2009
ČÍST VÍCEMáte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena