Vaření.czMagazínVyhledávání

Vyhledávání

Zahřešte si: Nejlepší recepty na dozlatova smažená jídla
Zahřešte si: Nejlepší recepty na dozlatova smažená jídla

Geniálně jednoduché recepty, na které my Češi nedáme dopustit! Pokud si smažené pokrmy nedopřáváme denně, nemusíme si je až tak odpírat. Smažený řízek, sýr, květák, ale i zelenina, která díky smažení a obalování v dobře vyladěném těstíčku získá na chuti. 10 skvělých a zároveň snadných receptů, které si najdou místo ve vaší kuchařce.

02.06.2021

ČÍST VÍCE
Jedinečné recepty na lasagne: S mletým masem, špenátem i cuketou
Jedinečné recepty na lasagne: S mletým masem, špenátem i cuketou

Lasagne - typicky italský pokrm, který se dá připravit na nespočet způsobů. S rajčatovým základem, zapékané s bešamelem či sýrovou omáčkou, s masem i bez. Recepty jsou sice časově náročnější, ale odměnou vám bude pokrm, který opravdu chutná a zasytí. Připravili jsme pro vás 8 variant, ze kterých si určitě vyberete pro sebe tu nej.

31.05.2021

ČÍST VÍCE
Inspirace na celý týden: Rychlé recepty z nových brambor, zeleniny a bylinek
Inspirace na celý týden: Rychlé recepty z nových brambor, zeleniny a bylinek

Nové brambory jsou samy o sobě tak chutné, že si s nimi nemusíme dávat téměř žádnou práci. Stačí je uvařit nebo upéct ve slupce a servírovat s mlékem a kouskem másla. Ale i tak se může hodit pár receptů, které zpříjemní a oživí jarní jídelníček.

28.05.2021

ČÍST VÍCE
Maso na kedlubnách v 5 variacích: Neuvěříte, jak skvěle chutná!
Maso na kedlubnách v 5 variacích: Neuvěříte, jak skvěle chutná!

Jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Zkoušeli jste někdy tuto košťálovou zeleninu zkombinovat s masem? Budete překvapeni, jak takové kuřecí, vepřové a dokonce i rybí maso právě kedlubna doplní. Vybrali jsme pro vás 5 výborných receptů, které doporučujeme vyzkoušet ke všednímu, ale klidně i k nedělnímu obědu.

24.05.2021

ČÍST VÍCE
Recept slovenského bači: Halušky s brynzou a špekem krok za krokem
Recept slovenského bači: Halušky s brynzou a špekem krok za krokem

FOTORECEPT na domácí halušky s brynzou a špekem přímo od slovenského bači. Je to opravdová lahůdka, kterou vás naučíme!

23.05.2021

ČÍST VÍCE
Pochutnejte si na těch nejlepších receptech z rajčat
Pochutnejte si na těch nejlepších receptech z rajčat

Milujete chuť zralých rajčat a chcete vyzkoušet nové recepty? Vybrali jsme pro vás výborné pokrmy, ve kterých si rajčata můžete dopřát jak v čerstvé podobě, tak zapečená, v podobě omáček, polévek, chuťovek a netradičně i v pomazánce.

19.05.2021

ČÍST VÍCE
Milujete pečivo? Výběr redakce nejlépe hodnocených receptů na domácí rohlíky a housky
Milujete pečivo? Výběr redakce nejlépe hodnocených receptů na domácí rohlíky a housky

Recepty na krásně křupavé a nadýchané domácí pečivo, které povýší každou snídani či svačinu na vyšší příčku.

16.05.2021

ČÍST VÍCE
Jak zahnat mizernou náladu? Sáhněte po božských dezertech
Jak zahnat mizernou náladu? Sáhněte po božských dezertech

Letošní jaro díky nehezkému počasí vyloženě nabádá ke špatné náladě a chmurám. Nedejte jim šanci! Zkuste si zlepšit den a připravte si jeden z luxusních dezertů., které jsme pro vás pečlivě vybírali.

14.05.2021

ČÍST VÍCE
Neodolatelné recepty na rizoto: S kuřecím, zeleninou a pravé italské v krémové podobě
Neodolatelné recepty na rizoto: S kuřecím, zeleninou a pravé italské v krémové podobě

Rizoto je původně pravým italským pokrmem, který si žádá pečlivou přípravu a stanovený postup. Ovšem po Česku si jej připravujeme po svém - většinou v nekrémové variantě. Dnes se podíváme na ty nejlepší recepty, které u našich čtenářů bodují.

02.05.2021

ČÍST VÍCE
Bezchybná veganská pomazánka s medvědím česnekem a tofu krok za krokem
Bezchybná veganská pomazánka s medvědím česnekem a tofu krok za krokem

Vynikající pomazánka s bílým tofu, medvědím tofu a vlašskými ořechy krok za krokem.

25.04.2021

ČÍST VÍCE
Když vás honí mlsná: Tipy na zdravé odpolední svačiny
Když vás honí mlsná: Tipy na zdravé odpolední svačiny

Zdravá svačina má své místo v jakémkoliv jídelníčku. Vyzkoušejte naše jednoduché recepty na odpolední svačiny, díky kterým nebudete mít výčitky a zároveň si skvěle pochutnáte.

22.04.2021

ČÍST VÍCE
Když jaro nepřichází: Zahřejte se poctivou domácí kuchyní
Když jaro nepřichází: Zahřejte se poctivou domácí kuchyní

Přestože kalendář hlásí jaro, sychravé počasí tomu vůbec neodpovídá. Možná i vy cítíte, že na odlehčenou kuchyni, zeleninu, saláty a celkově zdravější jídelníček je ještě čas. Tělo se stále potřebuje zahřát - vydatnou polévkou, zlatavou pečínkou nebo poctivým gulášem.

20.04.2021

ČÍST VÍCE
Když máme hluboko do kapsy: Levné večeře pro celou rodinu
Když máme hluboko do kapsy: Levné večeře pro celou rodinu

Jídlo připravené doma nemusí být nutně drahé a jeho příprava vám nezabere celé odpoledne. Přinášíme vám 8 receptů, které nezatíží vaši peněženku a rodina si opravdu pochutná i na zcela obyčejných pokrmech.

19.04.2021

ČÍST VÍCE
Polníček a rukola v salátech: Lepší jste nejedli!
Polníček a rukola v salátech: Lepší jste nejedli!

Polníček s rukolou patří mezí ty nejzdravější potraviny vůbec a dá se s nimi v kuchyni kouzlit, a to zejména při přípravě salátů. Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty z křupavého polníčku a jemně nahořklé rukoly, kterým sluší zejména chuťová kombinace s rajčátky, cibulí, doplněná o různé druhy sýrů, ryb a drůbežího masa.

14.04.2021

ČÍST VÍCE
Fantastické recepty z rebarbory: Rebarborový koláč 8x jinak
Fantastické recepty z rebarbory: Rebarborový koláč 8x jinak

Rebarbora je bohatá na kyselinu citronovou a jablečnou, také vitamíny skupiny B, pomáhá při detoxikaci organismu, podporuje metabolismus a posiluje krvetvorbu. Dezertům a moučníkům dodává svěží chuť. A jak využít rebarboru neboli reveň při vaření? Nejlépe do koláče!

08.04.2021

ČÍST VÍCE
Jarní pokušení v podobě pampelišek: Uvařte z nich výborný med i polévku
Jarní pokušení v podobě pampelišek: Uvařte z nich výborný med i polévku

Vařit a připravovat nejrůznější pochoutky nemusíme jen z drahých surovin. Už brzy na jaře probouzející se příroda nabízí spoustu možností - medvědí česnek, mladé kopřivy, pažitku, ale třeba i smetanku lékařskou, které lidově říkáme pampeliška. Obsahuje vitamíny A, B i C, ale také betakaroten, křemík, sodík nebo draslík. Navíc v ní najdete inulin – látku vhodnou pro cukrovkáře. Pojďme se podívat na pár receptů, díky kterým můžeme zařadit právě pampelišky do našeho jarního jídelníčku.

07.04.2021

ČÍST VÍCE
Upečte si křupavé domácí rohlíky a housky jako z pekárny: K vajíčkové pomazánce budou chutnat skvěle!
Upečte si křupavé domácí rohlíky a housky jako z pekárny: K vajíčkové pomazánce budou chutnat skvěle!

Chystáte se připravit vajíčkovou pomazánku ze zbylých vajíček? Upečte si k ní voňavé a křupavé domácí rohlíky, housky nebo výbornou cibulovou bagetku!

05.04.2021

ČÍST VÍCE
To nejlepší z velikonoční kuchyně
To nejlepší z velikonoční kuchyně

První jarní sluníčko nám už za pár dní přinese jedny z nejdůležitějších svátků - Velikonoce. Velikonoční kuchyně je velmi pestrá a bohatá, každé jídlo na stole má svůj význam. Na velikonoční tabuli by rozhodně neměl chybět nadýchaný mazanec, kynuté jidáše, beránek, ale i dozlatova propečené jehněčí. Přinášíme vám spoustu do detailu doladěných tipů a velikonočních receptů.

04.04.2021

ČÍST VÍCE
Nestíháte péct? Rychlé velikonoční recepty, které ještě zvládnete!
Nestíháte péct? Rychlé velikonoční recepty, které ještě zvládnete!

Možná také marně hledáte čas na velikonoční pečení. Našli jsme pro vás pár receptů, které zvládnete připravit bez zdlouhavých příprav. Beránek, mazanec, velikonoční nádivka i perníčky snadno a rychle.

04.04.2021

ČÍST VÍCE
BLOG Rychlé Fit Recepty: Velikonoční beránek s čokoládou a jablíčkem uvnitř
BLOG Rychlé Fit Recepty: Velikonoční beránek s čokoládou a jablíčkem uvnitř

Už se připravujete na Velikonoce? A co takhle zkusit tohoto velikonočního beránka? Já si letos konečně pořídila formu na beránka a rovnou jsem ji vyzkoušela.

22.03.2021

ČÍST VÍCE
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena