Horké dny si žádají pořádné osvěžení! A tato okurková limonáda je tou nejlepší volbou! Je domácí, zdravá a skvěle zažene žízeň.
21.08.2023
ČÍST VÍCESlunečné a teplé dny si žádají osvěžení. A tento sorbet z čerstvých jahod se zhostí úkolu dokonale. Přitom je tak snadný! FOTORECEPT krok za krokem.
20.08.2023
ČÍST VÍCENevíte, co se zbylými žampiony či nasbíranými hříbky? Nebo máte zásobu hub sušených? V každém případě máme pro vás dobrý tip na slané pohoštění a něco dobrého k vínu. Houbový koláč rozhodně nezklame! Naučíme vás ho krok za krokem.
13.08.2023
ČÍST VÍCEPři toulkách přírodou v těchto dnech již můžeme narazit na houby a po dešti jich nejen v lese bude přibývat. Je houba jedlá, nejedlá nebo jedovatá? Připravili jsme pro vás houbařský test, díky kterému zjistíte, jak na tom jste.
05.08.2023
ČÍST VÍCESlaný koláč inspirovaný známým salátem Caprese. Kombinace rajčat, mozzarelly a bazalky je skvělá, což platí i v tomto receptu.
04.08.2023
ČÍST VÍCEJak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.
20.07.2023
ČÍST VÍCERecept na pravé italské tiramisu z mascarpone. které doplníme čerstvými borůvkami. Dezert je hotový za pár chvilek a chuťově nemá chybu!
16.07.2023
ČÍST VÍCETřešně nám na zahrádkách právě zrají a po dobrém koláči se na nejednom stole doslova zapráší. Tento z tvarohového těsta je jedním z nich.
04.07.2023
ČÍST VÍCERecept na letní koláč z křehkého těsta, který chutná báječně s jakýmkoli ovocem. Tento je z malin, ostružin a rybízu a připravíme si ho krok za krokem.
01.07.2023
ČÍST VÍCELetošní úroda je na třešně bohatá. Léto přímo vybízí k přípravě třešňové zmrzliny, která nás osvěží. Připravíme si ji krok za krokem.
30.06.2023
ČÍST VÍCEPředpověď počasí na další dny hlásá teploty okolo třicítky. Pro nás to znamená jediné, užít si horké léto. Připravili jsme pro vás pár receptů na letní drinky a domácí sorbety z čerstvého ovoce. Snadná příprava a odměna v podobě osvěžení zaručena.
26.06.2023
ČÍST VÍCEGrilování si my Češi užíváme a rozhodně se nebojíme experimentovat. V následujícím videu nás Lukáš Vokrouhlík - šéfkuchař Grill Akademie Weber - naučí recept na kořenící směs a marinádu. Marináda má chuť masa podpořit, nikoli přebít, míní šéfkuchař. Naložené maso bude připraveno na gril během půl hodiny.
23.06.2023
ČÍST VÍCEMáme tu oblíbený čas letních posezení, rodinných grilovaček i zahradních párty, kdy se nějaký ten neotřelý nápad na originální formu pohoštění vždycky hodí. Klasické chlebíčky jsou sice vždycky fajn, ale pro horký letní večer možná trochu těžké do žaludku. Kolečka rohlíků máznuté česnekovou pomazánkou zase příliš nevypovídají o fantazii a snaze hostitele.
22.06.2023
ČÍST VÍCEČerven nám přešel do druhé poloviny a na zahrádkách začínají dozrávat malé barevné kuličky rybízu a větší kuličky angreštu. Větší úrodu lehce zavaříme nebo zamrazíme.
21.06.2023
ČÍST VÍCEJahodová sezóna nebude trvat dlouho, tak si ji pojďme pořádně užít. Naučíme vás nejen domácí jahodovou zmrzlinu, ale i zdravější a lehčí sorbet, jahodové nanuky a úžasně jednoduchou jahodovou dřeň.
21.06.2023
ČÍST VÍCENe vše, co je sladké, je hned ovoce a taktéž, co si grilujeme k masu, musí být hned zelenina. Otestujte svoji znalost v našem kvízu.
17.06.2023
ČÍST VÍCERecept na úžasnou domácí marmeládu z čerstvých jahod. Stačí jen pár surovin a 30 minut přípravy, kterou podle našeho FOTONÁVODU jistě zvládnete. Je tak dobrá, že u jedné dávky rozhodně nezůstane!
16.06.2023
ČÍST VÍCEGrilování, rožnění, barbecue - opékání na otevřeném ohni je staré tisíce let. A dodnes se při něm lidé s nadšením setkávají při přípravě jídla, oslavách a letních párty.
30.05.2023
ČÍST VÍCEDort k narozeninám – to už je dnes veliký kumšt. Komu nestačí osvědčená klasika, chce zapůsobit, ohromit a třeba i rozesmát, ten má rozhodně o čem přemýšlet. Famózních dortů je plný internet a nabídky cukráren se stále víc snaží o originalitu v pravém slova smyslu. Co když ale nemáte vůbec představu, jak by měl takový dort vlastně vypadat?
28.05.2023
ČÍST VÍCERecept krok za krokem na mini verzi oblíbeného světoznámého dezertu Pavlova.
27.05.2023
ČÍST VÍCEMáte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena