Také vás neustále trápí nějaké to nachlazení, chřipka či kašel? Při neustále měnícím se počasí se není čemu divit. Pojďme na nemoc společně vyzrát domácí zázvorovou medicínou. I pro podporu imunity je velmi účinná.
10.10.2021
ČÍST VÍCEDnes se krok za krokem naučíme lívance z jablíček, které zvládne úplně každý. Oproti klasickým lívancům jsou jemnější, nadýchanější a díky skořici krásně voní.
02.10.2021
ČÍST VÍCEJablečný závin z listového těsta, který podle našeho návodu zvládnete připravit i s pečením do 60 minut.
01.10.2021
ČÍST VÍCEJe zde období nachlazení, chřipek a oslabené imunity, můžeme však tělo ochránit - pomocí vitamínů.
30.09.2021
ČÍST VÍCERecept na oblíbený nepečený dezert z BeBe sušenek s tvarohovým krémem a banánem krok za krokem. Málokdo mu odolá!
27.09.2021
ČÍST VÍCEChcete mlsat zdravě? Potom určitě vyzkoušejte recept na náš ořechový koláč! Je bez lepku a zbytečného cukru. Navíc je celá příprava nenáročná na čas.
25.09.2021
ČÍST VÍCERecept na jablečný koláč z křehkého těsta, který vydrží dlouho vláčný. Tedy pokud nezmizí hned po upečení ze stolu, protože voní a chutná úžasně! Doporučujeme vyzkoušet!
23.09.2021
ČÍST VÍCETato kaše zaručeně nakopne na celý den. Vyzkoušejte si ji s námi v našem receptu krok za krokem.
20.09.2021
ČÍST VÍCEZkoušeli jste do lívancového těsta přidat kousky čerstvého ovoce? Pokud ne, tak určitě zkuste a třeba rovnou tyto hruškové lívance! Díky hruškám jsou lívance krásně vláčné a mají příjemnou chuť po perníku.
17.09.2021
ČÍST VÍCEHruškový koláč je ideální volbou pro všechny milovníky sladkých jídel. Je jemný, krémový a díky skořici má drobenka lehce obměněnou chuť.
12.09.2021
ČÍST VÍCEZ jablíček neupečeme jen štrúdl, jejich využití může být opravdu pestré a jejich obsah v moučnících znamená vždy vláčnost a jemnost. Máme pro vás pár receptů, které se vyplatí vyzkoušet.
10.09.2021
ČÍST VÍCEZačátkem školního roku se zahrady zbarvují do modra. Je čas dozrávání švestek, trnek, duranců, jak se jim jinak krajově říká. Sazenice švestky k nám přišly z Francie za vlády Karla IV. a na jeho počest se jim na Moravě říká kadlátky.
08.09.2021
ČÍST VÍCEPozdní léto je oblíbeným obdobím pro milovníky vína a hlavně burčáku. Vychutnejte si tento lahodný nápoj v té nejlepší kvalitě. Pár rad nejen k nákupu.
06.09.2021
ČÍST VÍCEJahody, rybíz, meruňky nebo třešně - marmelády a džemy z těchto druhů ovoce zná každý. Ale zkoušeli jste připravit džem z dýně, rajčat, brusinek a hrušek? Máme pro vás prima recepty, které vás chuťově překvapí.
03.09.2021
ČÍST VÍCEČatní (chutney) je chuťově velmi výrazná omáčka pocházející z indické kuchyně, podává se k masu i zelenině. Základem je vždy ovoce a spousta koření. Tentokrát si ji připravíme ze švestek, jablek, pomerančové šťávy, skořice, chilli a zázvoru.
31.08.2021
ČÍST VÍCERecept na plněné knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta, které naplníme švestkami. Jen se po nich zapráší! FOTORECEPT, podle kterého je zvládne připravit každý.
28.08.2021
ČÍST VÍCEŠvestek jsou plné zahrádky. Pokud už nevíte co s nimi a hledáte recept na rychlý moučník, který je téměř bez práce, vyzkoušejte tuto perníkovou bábovku. Je jemná, nadýchaná a voňavá po koření i švestkách.
26.08.2021
ČÍST VÍCEVyzkoušejte jednoduchý recept na velmi jemný a šťavnatý moučník s hruškami. Podle FOTORECEPTU krok za krokem ho zvládne každý.
26.08.2021
ČÍST VÍCETaké milujete sezónní ovoce a snažíte se jej maximálně zužitkovat? Pokud jste se čerstvých švestek už přejedli, nastává ten pravý čas k pečení koláčů, přípravě sladkých knedlíků, kompotů i marmelád. Inspirujte se naším výběrem receptů.
25.08.2021
ČÍST VÍCEMilujete také jako my vůni povidel? Rádi je používáte k plnění koláčů a buchet? Pokud ano, nastal ten pravý čas pro jejich přípravu. Připravili jsme pro vás pár receptů na domácí výborná povidla, a to nejen ze švestek, ale také z jiných plodů, které se právě objevují na našich zahrádkách - borůvek, hrušek, jablek i dýní.
23.08.2021
ČÍST VÍCEMáte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena