Vaření.czMagazínVyhledávání

Vyhledávání

Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem
Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem

Sychravé počasí? Určitě vás prohřeje a zasytí tato úžasná krémová polévka z pečené mrkve se zázvorem. Podle našeho fotoreceptu ji jistě zvládnete. A že bude chutnat - zaručeno!

27.10.2021

ČÍST VÍCE
Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem
Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

Bramborová kaše je velmi oblíbenou přílohou. Dnes se bramborovou kaši naučíme připravovat krok za krokem.

26.10.2021

ČÍST VÍCE
Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé
Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

Tradičními znaky Halloweenu jsou dýně, speciálně vyřezané, které mají uvnitř svíčku. Dále čarodějky, duchové, černé kočky, oheň a příšery. Barvy Halloweenu jsou černá a oranžová. Už máte vydlabanou dýni a chystáte se užít svátky podzimu?

25.10.2021

ČÍST VÍCE
Recept na zelňačku s uzeným masem krok za krokem
Recept na zelňačku s uzeným masem krok za krokem

Dnes si krok za krokem připravíme tradiční českou polévku. Kromě jiného funguje jako skvělý vyprošťovák.

20.10.2021

ČÍST VÍCE
Se šípkovou, nebo se zelím? Výběr nejlepších receptů z kančího masa
Se šípkovou, nebo se zelím? Výběr nejlepších receptů z kančího masa

Lovecká sezóna je v plném proudu a byla by veliká škoda této příležitosti nevyužít a nevyzkoušet nové recepty. Kančí maso je tmavé a libovější než třeba vepřové, hodí se na přípravu minutek i do gulášů. Máme pro vás 8 výborných receptů právě z kančího masa.

19.10.2021

ČÍST VÍCE
Naučte se efektní mramorování moučníků: Zebra koláč zvládne i začátečník
Naučte se efektní mramorování moučníků: Zebra koláč zvládne i začátečník

Šťavnatý tvarohový koláč v křupavé kakaové krustě. Rozplývá se na jazyku a dnes se naučíme krok za krokem, jak vytvořit efektní mramorování.

19.10.2021

ČÍST VÍCE
Recept na houbovou kulajdu se smetanou krok za krokem
Recept na houbovou kulajdu se smetanou krok za krokem

Dnes se naučíme klasickou českou polévku - kulajdu, kterou vylepšíme smetanou a silným kuřecím vývarem. Hub jsou již plné lesy, ale pokud na sbírání nemáte čas, nevadí, použít můžete i sušené. Vše podle podrobného FOTORECEPTU.

17.10.2021

ČÍST VÍCE
Tip na víkend: Recept na výborný jablečný koláč krok za krokem
Tip na víkend: Recept na výborný jablečný koláč krok za krokem

Recept na výborný koláč, se kterým sklidíte úspěch! Jeho základem je křehké máslové těsto, tenké plátky jablek a smetanová omáčka. Naučíme vás ho krok za krokem.

14.10.2021

ČÍST VÍCE
Milujete šunkofleky? Zkuste těchto 10 báječných receptů!
Milujete šunkofleky? Zkuste těchto 10 báječných receptů!

Snadný a na přípravu rychlý pokrm z jednoho pekáčku. Těstoviny, uzené maso, vejce, mléko a koření, tak málo stačí k chutnému hlavnímu jídlu, který se u nás těší velké oblibě. Vyzkoušejte vybrané recepty na šunkofleky i s obměnami v podobě přidaných hub, slaniny či sýru.

14.10.2021

ČÍST VÍCE
Nejlepší podzimní polévky, které spolehlivě zahřejí!
Nejlepší podzimní polévky, které spolehlivě zahřejí!

Polévky. Husté, vydatné, plné zeleniny i masa. Těchto 10 receptů doporučujeme vyzkoušet - najdete mezi nimi klasickou bramboračku, kyselici, ale i oblíbenou dýňovou či kukuřičnou polévku, nechybí ani klasický hovězí vývar.

13.10.2021

ČÍST VÍCE
Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?
Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

Vepřové maso patří mezi oblíbené. V našich krajích snad každý občas prahne po klasické vepřové pečeni, knedlíku a zelí. Jsou dokonce totiž lidé, kteří s tím vystačí celý život!

13.10.2021

ČÍST VÍCE
Podpořte imunitu: 6 skvělých receptů z kysaného zelí
Podpořte imunitu: 6 skvělých receptů z kysaného zelí

Kysané zelí je vitamínovou bombou a neodmyslitelnou součástí podzimního a zimního jídelníčku. Je zdravé, levné a dá se kombinovat na stovky způsobů. Dnes se zaměříme na tradiční recepty.

11.10.2021

ČÍST VÍCE
Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem
Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

Dnes vás naučíme krok za krokem recept na lahodné tvarohové koblížky, které nepotřebují čas ke kynutí.

11.10.2021

ČÍST VÍCE
Těstoviny v podzimním jídelníčku: Zapečte je!
Těstoviny v podzimním jídelníčku: Zapečte je!

Zapékané těstoviny jsou velmi vděčné - jsou levné, ne moc pracné a zasytí opravdu celou rodinu. Přinášíme vám 8 skvělých receptů na těstoviny z jednoho pekáčku - zapečené se zeleninou, uzeninami, ale i houbami.

11.10.2021

ČÍST VÍCE
Ty nejlepší smažené řízky nejen na neděli
Ty nejlepší smažené řízky nejen na neděli

Smažený řízek, to je oblíbená česká klasika, bez níž si málokdo umí představit nedělní oběd. Dá se připravit na mnoho způsobů a my pro vás vybrali 6 receptů s výborným hodnocením.

08.10.2021

ČÍST VÍCE
Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem
Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

Každému se někdy hodí rychlý, chutný a hlavně bezpracný moučník, který zvládnou i děti. Výsledek je přitom výtečný!

08.10.2021

ČÍST VÍCE
Chodské koláče a recepty k nezaplacení
Chodské koláče a recepty k nezaplacení

Centrem oblasti Chodska se zdá být město Domažlice. Přesto přímo do Chodska už toto město nepatří. I přesto si v Domažlicích velice ctí chodských tradic a pokračují v pečení pravých chodských koláčů.

08.10.2021

ČÍST VÍCE
Recept na výbornou čočkovou polévku krok za krokem
Recept na výbornou čočkovou polévku krok za krokem

Recept na hustou čočkovou polévku vylepšenou opečenou slaninou. Podle postupu krok za krokem ji zvládne každý.

06.10.2021

ČÍST VÍCE
Pečeme s vlašskými ořechy: Bábovkou ani štrúdlem neurazíte
Pečeme s vlašskými ořechy: Bábovkou ani štrúdlem neurazíte

Vlašské oříšky jsou bohatým zdrojem bílkovin, zdravých tuků, vitamínů a minerálních látek. Ze všech druhů ořechů mají dokonce nejvyšší množstvím omega-3 mastných kyselin a antioxidantů. A pečení s nimi je radost! Ať se pustíte do bábovky, řezů nebo štrúdlu, vždy si dobře pochutnáte.

05.10.2021

ČÍST VÍCE
Jemné a nadýchané: Jablečné lívance jsou ideální snídaní
Jemné a nadýchané: Jablečné lívance jsou ideální snídaní

Dnes se krok za krokem naučíme lívance z jablíček, které zvládne úplně každý. Oproti klasickým lívancům jsou jemnější, nadýchanější a díky skořici krásně voní.

02.10.2021

ČÍST VÍCE
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena