Se šípkovou, nebo se zelím? Výběr nejlepších receptů z kančího masa

Se šípkovou, nebo se zelím? Výběr nejlepších receptů z kančího masa

Lovecká sezóna je v plném proudu a byla by veliká škoda této příležitosti nevyužít a nevyzkoušet nové recepty. Kančí maso je tmavé a libovější než třeba vepřové, hodí se na přípravu minutek i do gulášů. Máme pro vás 8 výborných receptů právě z kančího masa.

310×

Špikovaná kančí kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem
(doba přípravy )

Kančí kýta na víně
(doba přípravy 1 h 30 min )

Kančí kýta na smetaně
(doba přípravy 2 h 40 min )

Kančí guláš
(doba přípravy 1 hod )

Kančí hřbet se šípkovou omáčkou a kapustou
(doba přípravy 2 hod )

Kančí guláš s uzenou paprikou a špekovým knedlíkem
(doba přípravy 1 h 30 min )

Kančí panenka s višňovou omáčkou
(doba přípravy 45 min )

Kančí rangout s omáčkou z čokolády
(doba přípravy 2 hod )

Úvodní foto: Shutterstock.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz