Magazín

Zajímavé články, kulinářské tipy a spousta inspirace pro vaše vaření i pečení.

Slovník pojmů

Nevíte, co je foie gras nebo salsiccia? V našem slovníku se to dozvíte.

Kulinářské tipy a triky

Osvědčené postupy, tajné fígle a triky našich babiček. Znáte už všechny?

Jak uvařit květák či brokolici bez zápachu

Při vaření těchto druhů zeleniny se uvolňují látky, které jednoduše nevoní. Jak tomu zabránit? Stačí jednoduchý trik - při vaření hodíme do vody krajíc starého chleba, ten pachy vstřebá. Po 5 minutách chléb vyndáme a máme po starostech.

Číst více
Na bramborovou kaši nikdy s mixérem

Pozor! Na přípravu bramborové kaše nikdy nepoužívejte klasický mixér. Čím více budete brambory šlehat, tím více škrobu uvolní. Kaše by pak byla lepkavá a nedobrá.

Číst více

Žádné výsledky