Zajímavé články, kulinářské tipy a spousta inspirace pro vaše vaření i pečení.
Nevíte, co je foie gras nebo salsiccia? V našem slovníku se to dozvíte.
Osvědčené postupy, tajné fígle a triky našich babiček. Znáte už všechny?
Když si domů přineseme jahody, je potřeba myslet na to, že se mají umýt až těsně před podáváním či tepelným zpracováním. Jahody totiž dovedou nasát spoustu vlhkosti, to znamená, že pokud si je umyjeme déle před dalším užitím, zkazí se mnohem rychleji.
Číst vícePřipravíme si kůru z půlky bio pomeranče, kterou odkrojíme do spirály, ze zbytku pomeranče vymačkáme šťávu. Kůru pomeranče a hrst mladých kopřivových listů dáme společně s 2 hřebíčky do džbánu a zalijeme 0,5 l horké vody. Necháme 10 minut odstát. Kopřivový čaj přecedíme, přilijeme pomerančovou šťávu a horký podáváme.
Číst víceSezona šeříku právě vrcholí. Využijte jeho květů a vyrobte si z nich výborný sirup. Ukážeme vám, jak na to. Na přípravu budeme kromě vody potřebovat jen 3 ingredience a trochu času.
Silné ženy
Z výsledků posledního výzkumu agentury OMD vyplynulo, že 28,3 % konzumentů ve věku 18-59 let pije víno minimálně jednou do týdne, 31,1 % jednou do měsíce a zbytek pouze výjimečně.
22.11.2004
ČÍST VÍCELéto už nenávratně skončilo a na mnoho lidí spadne taková ta typická únava. Je potřeba, aby jste věděli jak tyto syndromy odehnat. Říká se přeci, ve zdravém těle zdravý duch, tak tomu musíme pomoci.
25.08.2004
ČÍST VÍCEMáte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena