Řadit podle
Filtrovat
4.8 71x
Jednoduchý recept, jak nezkazit zvěřinu.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.7 63x
Guláš z kančí krkovičky, trochu ozvláštněný.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 18 lidí
4.6 33x
Trošku pracnější příprava z dančí či jelení kýty, ale výsledek stojí za to.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 50x
Komu chutná kančí maso, měl by vyzkoušet tento jednoduchý recept. Maso je křehké a houby svou přítomností celé jídlo zvýrazní.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.3 27x
Recept na kančí guláš s pikantní vydušenou šťávou vás může inspirovat jako teplý základ při oslavách Silvestra nebo kdykoliv máte chuť na ostrý pokrm.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.1 81x
Recept na kousky dušeného masa s hnědočervenou omáčkou.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.3 153x
Jistě si umíte uvařit dobrý guláš. Ale ochutnali jste guláš srnčí? Vyzkoušejte tento recept na srnčí guláš na houbách s bramborovým knedlíkem.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 958x
Srnčí masíčko je velice tuhé, proto mu naše marinování velice pomůže a kysané zelí dodá jídlu ostřejší chuť a chřupavost.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena