Kuchařka obsahuje recepty na přípravu pokrmů z čerstvé zeleniny a ovoce jako jsou například zeleninové saláty, polévky a chutney.
autor Jarka Petrová
Řadit podle
Filtrovat
4.7 47x
Recept na závin z listového těsta plněný plísňovým sýrem a pikantní špenátovou pastou s mandlemi.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 17x
Recept na vydatný fazolový salát s uzeným masem a kroupami, který dochutíme česnekovou zálivkou.
ČÍST VÍCE35min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 22x
Recept na kuskus s pečenými rajčaty a česnekovo-rozmarýnovou chutí, který podáváme s kozím sýrem a rukolou. Pokrm můžeme servírovat jako teplý předkrm nebo lehkou večeři.
ČÍST VÍCE45min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 22x
Snadný recept na rychlou pikantní pomazánku z nakládaných červených fazolí s česnekem.
ČÍST VÍCE15min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 64x
Smažené fazolové karbanátky podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 65x
Recept na salát z čerstvé zeleniny, doplněný tuňákem a vejcem. Takto připravený salát můžeme podávat s křupavou bagetou i jako hlavní chod.
ČÍST VÍCE35min | Saláty | Recepty ze španělské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.6 13x
Šátečky z listového těsta plněné kapustou, pórkem a slaninou jsou výborným doplňkem k pivu a vínu.
ČÍST VÍCE30min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 31x
Recept na obalované fazolové lusky smažené v jemném křupavém těstíčku. Chuťovku podáváme s pikantní omáčkou, ve kterém si lusky máčíme.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 48x
Pomazánka z čerstvého celeru, majonézy a česneku je zdraví prospěšná, zejména v chřipkovém období. Vhodnou přílohou je bílé pečivo.
ČÍST VÍCE35min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 20x
Recept na zeleninový salát z bílé ředkve a paprik s majonézovou zálivkou.
ČÍST VÍCE20min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 15x
Zeleninové špízy s cuketou můžeme podávat jako doplněk ke grilovaným masům nebo samostatně na listech salátu s majonézovo-česnekovou omáčkou a pečivem.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 27x
Salát plný vitamínů připravíme z polníčku, rukoly, žampionů a kuřecích jater. Salát je vhodný i jako lehká večeře.
ČÍST VÍCE45min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.6 34x
Recept na netradičně připravené a výborné krémové rizoto s chřestem a šunkou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 514x
Jednoduchý a rychlý recept na květákové placičky, které výborně chutnají se šťouchanými brambory a syrovou zeleninou.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 138 lidí
4.5 46x
Recept na zeleninovou přílohu k masu. Vhodné i jako samostatný pokrm pro vegetariány.
ČÍST VÍCE20min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
4.5 26x
Snadný a chutný recept na přírodní plátky z krkovice s řapíkatým celerem. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou bramborové knedlíky
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.5 28x
Zbylo vám bílé dušené zelí? Využijte ho při přípravě opékaných škubánků se šunkou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 30x
Papriky plněné zeleninovou směsí a zapečené se sýrem a rajčaty.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 17x
Recept na zapečené lilky plněné jemně pikantní masovou směsí se žampiony a sýrem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 23x
Jednoduchý recept na salát z vařené čočky a čerstvé papriky je zdravým doplňkem našeho jídelníčku.
ČÍST VÍCE45min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena