Řadit podle
Filtrovat
3.9 16x
Pivní steak se nejlépe vychutná s opečenými brambory s česnekem.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 16x
Restované hovězí maso zalité omáčkou s restovanými žampiony.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 16x
Další recept na výbornou svíčkovou po stroganovsku.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z ruské kuchyně kuchyně |
3.4 81x
Tento recept na stroganov se osvědčí při slavnostní večeři, když není na vaření dost času.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.3 40x
Svíčková omáčka trochu jinak. Recept vhodný pro rodinný nedělní oběd.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 194x
Klasické vídeňské jídlo plné cibule.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z německé kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.1 356x
Náročnější maďarský pokrm. Jako přílohu můžeme použít brambory v jakékoliv podobě.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.1 67x
Roštěnky sice patří k dražším druhům masa, ale dobře upravené vám to vynahradí svou báječnou chutí.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.1 29x
Raclette je původně švýcarské jídlo, které si připravovali pastevci venku na rozžhavených uhlících. Teď se používají kontaktní elektrické grily s nepřilnavým povrchem. Raclette jsem si koupila a musím konstatovat, že připravené masíčko je eňo ňuňo.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 23x
Skvělý oběd z hovězího masa vhodný k slavnostní příležitosti.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně |
3.0 584x
Plátky hovězího masa jsou obalené ve směsi vajíček, hořčice, strouhaného křenu a cibulky!
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 103x
Steaky z roštěné na rozmarýnu a tymiánu s restovanými slaninovými brambory.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody |
3.0 517x
Pikantní roštěná s rýží.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 98x
Recept na dušené bifteky se zeleninou a s lahodnou omáčkou.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 4x
Opečený plátek masa z nízkého roštěnce, uvnitř růžový, položený na opečené směsi z brambor, žampionů a na podušeném zeleném hrášku.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 164x
Jemné plátky roštěné na pepři přelité silnou kávovou omáčkou. Jídlo je samo o sobě jednoduché a rychlé, ale příprava na omáčku trvá dlouho.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.0 1064x
Libové hovězí masíčko dušené v rajčatové omáčce společně s bramborami a zeleninou na váš stůl přinese chuž slunné Itálie.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
3.0 173x
Jednoduchý recept na skvělou Velikonoční roštěnou pečenou s bylinkové krustě.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 792x
Hovězí roštěná se spoustou osmahlé cibule a voňavým česnekem. Můžete ji podávat i s brambory.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 629x
Svíčkové řezy polité omáčkou z červeného vína, protlaku, oliv a kyselých okurek. Zdobíme koprem.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena