Řadit podle
Filtrovat
4.8 21x
Výborný předkrm z máslových hrušek plněných směsí sýrů rikota a niva s vlašskými ořechy.
ČÍST VÍCE45min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.8 18x
Plněný hermelín je vhodný jako chuťovka, na chlebíčky nebo na obložené mísy.
ČÍST VÍCE15min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 34x
Lehká večeře nebo spíš mls pro milovníky hermelínu a překvapení z listového těsta.
ČÍST VÍCE35min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.6 9x
Hermelín, který plníme směsí z vařeného hovězího masa a koření, získá osobitou masitou chuť.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.5 8x
Recept na výborný koláč s kozím sýrem.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.5 23x
Jednoduchý recept na penne pro milovníky těstovin a sýrů.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 9x
Obalovaný hermelín plněný zeleninovou náplní.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 7x
Recept na chuťovku z kozího sýru a uzeného lososa. Krém výborně chutná na celozrnné bagetě.
ČÍST VÍCE25min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 10x
Krémová pomazánka s výbornou chutí nejen díky pistáciím.
ČÍST VÍCE20min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 14x
Jiná varianta smaženého hermelínu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.0 4x
Recept na skvělou pomazánku na housku nebo rohlík.
ČÍST VÍCE20min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 11x
Recept na rychlé pohoštění. Připravujeme den předem.
ČÍST VÍCE15min | Chuťovky | ostatní kuchyně |
3.7 49x
Vyzkoušejte recept na chuťovku z kozího sýru. Sýr nakládáme v olivovém oleji s rozmarýnem a chilli papričkou.
ČÍST VÍCE20min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena