Vzpomínáte s nostalgií na lahůdky za komančů. Tak zde najdete originální recepty z normovací kuchařky. Veškeré recepty jsou psány pro velkovýrobu (10 kg výrobku) proto prosím veškeré recepty zadat jako jednu porci k získání 1kg výrobku. Prosím dodržujte přesně gramáže jinak nebude výrobek chutnat tak jak chutnal v lahůdkách. Přeji vám dobrou chuť.
autor Josef Brychta
Řadit podle
Filtrovat
3.0 2x
Homogenní kašovitá hmota, žlutá barva, vůně majonézová, chuť výraznější po vaječném obsahu, mírně slaná a nakyslá.
ČÍST VÍCE30min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Čirý, jantarově nažloutlý, přiměřeně tuhé a pružné konzistence. Na povrchu i uvnitř musí být čistý. Chuť navinula, příjemná, bez převyšující klihové příchuti.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Čirý a jantarově nažloutlý, přiměřeně tuhé a pružné konzistence. Na povrchu i uvnitř musí být čistý. Chuť navinulá, příjemná, bez převyšující klihové příchuti.
ČÍST VÍCE45min | | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Dresinky - přelivy nebo zálivky k masům, rybám, případně zelenině. Charakteristická je výrazná ostřejší chuť.
ČÍST VÍCE20min | Zálivky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Recept na francouzský dresink, jak ho známe z komunistických lahůdek.
ČÍST VÍCE10min | Zálivky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena