Řadit podle
Filtrovat
4.8 20x
Netradiční příprava červeného hlávkového zelí, které podáváme jako přílohu k pečenému masu.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 45x
Recept na ostrou dršťkovou polévku s uzeným masem.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 14x
Příloha i hlavní chod v podobě výrazně ochucené rýže.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 11x
Recept na vážně ďábelskou omáčku ke grilovaným masům.
ČÍST VÍCE10min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 43x
Trochu více ingrediencí a marináda má hned jiný šmrnc.
ČÍST VÍCE10min | Marinády | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 101x
Výborné a finančně nenáročné jídlo. Je to opravdová pochoutka.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 16 lidí
4.6 13x
Příloha, ale i náplň do vaječných omelet, případně pikantní směs na topinku.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 49x
Neobvyklá varianta knedlíku z tvarohu.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 35x
Polévkové noky vařené v drůbežím vývaru se podávají zejména v Rakouských Alpách v zimním období.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 290x
Jednoduché, rychlé a skvělé domácí knedlíky.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 34 lidí
4.5 64x
Okurky v tomto nálevu vydrží v chladnu i 2 roky ve výborné kvalitě. Nálev je ostřejší, kdo má rád okurky pikantní, může přidat do každé sklenice malou chilli papričku.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 11x
Rychlá omáčka, kde jsou základem žampiony a smetana.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 160x
Dobré zelí k pečeným nebo uzeným masům,jako příloha jakékoli knedlíky. Každé zelí vaříme zvlášť.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 39 lidí
4.5 23x
Jednoduchý recept na salát z vařené čočky a čerstvé papriky je zdravým doplňkem našeho jídelníčku.
ČÍST VÍCE45min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 24x
Recept na v troubě pečené špekové knedlíky.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.3 24x
Chilli omáčka se dá použít místo ostrého kečupu, třeba při grilování, na maso.
ČÍST VÍCE35min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 32x
Klasická hospodská česnečka. Rychlý recept.
ČÍST VÍCE15min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.2 41x
Omáčka je rychlá, velmi jemná, dobrá a jiná než klasika - bez mouky, cukru a octa.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.2 17x
Recept na čočkovou polévku s bílým sterilovaným zelím a zakysanou smetanou.
ČÍST VÍCE75min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 79x
Jedná se žemlové knedlíčky s uzeným masem. Výborně chutnají k pečenému kuřeti nebo kachně.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena