Řadit podle
Filtrovat
4.4 13x
Pečený candát, který skvěle chutná s pečenými brambory. Recept je jednoduchý.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 12x
Vyzkoušejte rychlý a snadný recept na fritatu s treskou zapečenou se smetanou a parmazánem. Omeletu podáváme jako hlavní chod s bramborem a čerstvou zeleninou.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 6x
Máte rádi lososa? Zkuste si ho připravit zase jinak, a přesto jednoduše.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 6x
Recept na hlavní chod s rajčatovou šťávou, tuňákem a šalvějí.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 6x
Když chcete něco zdravějšího než smažené filé. Nenáročný recept na výbornou rybí specialitu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 6x
Recept na dietního kapra s bylinkami připraveného v pečící folii. Kapra podáváme jako hlavní chod s dietním bramborovým salátem při onemocnění slinivky břišní.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 11x
Rychlý recept na křupavé rybí kousky v jednoduchém těstíčku.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 25x
Doporučuji vyzkoušet recept na steak z tuňáka s citronovo-máslovou omáčkou s bylinkami. Hlavní chod podáváme s hráškovým pyré a bramborem.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 10x
Snadný recept na salát z červené čočky s tuňákem ve vlastní šťávě. Pokrm je určen pro dietu při onemocnění slinivky břišní. Salát podáváme s toasty opečenými nasucho.
ČÍST VÍCE30min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 5x
Recept na lehký a chutný oběd z rybího filé, slaninky a čerstvého špenátu.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 5x
Recept na předkrm z celých vařených krevet podávaný ve francouzských restauracích.
ČÍST VÍCE20min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.1 13x
Dietnější recept na chuťově dobré rybí plátky z tresky, které nesmažíme, ale pečeme v troubě.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.0 12x
Vyzkoušejte recept na grilované pstruhy s chutí šalvěje, tymiánu a rozmarýnu, které předem naložíme do směsi cukru a soli. Takto připravené ryby se zpevní a zůstanou šťavnaté.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.0 8x
Recept na výborný steak z čerstvé ryby.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.0 4x
Recept na chutného pstruha, kterého připravíme na slanině a bílém víně.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Recept na snadný a velmi chutný předkrm z uzeného lososa s celerovými nudličkami a salsou. Pokrm můžeme také servírovat jako chuťovku při oslavách Silvestra.
ČÍST VÍCE25min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 15x
Vyzkoušejte snadný recept na tresku smaženou v jemném těstíčku. Pokrm podáváme jako hlavní chod s bramborovou kaší.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.9 14x
Pro sváteční menu vyzkoušejte podávat jako předkrm rybí karbanátky z lososa, tresky a uzeného pstruha. Pokrm podáváme teplý s jemně ochucenou majonézou a pečivem.
ČÍST VÍCE60min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 10x
Recept na vynikající a cenově velmi dostupnou pochoutku z kapří kůže.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 6x
Velmi jednoduše připravený steak z lososa. Recept zvládne každý.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena