Řadit podle
Filtrovat
4.8 357x
Kuřecí prsa zapečená s cibulí, hermelínem a smetanou - dobrůtka.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 122 lidí
4.8 4x
Kuřecí prsíčka s hrozny a smetanou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 78x
Pikantní kuřecí stehna upečená v jednom pekáči na směsi brambor a zeleniny. Dobrý recept.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z řecké kuchyně kuchyně | vařilo 14 lidí
4.7 23x
Trošku změny v jídelníčku nikdy neuškodí.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 30x
Recept na lehký a chutný hruškový dezert s pudinkovým krémem ochucený medem.
ČÍST VÍCE120min | Dezerty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 222x
Příloha z brambor tvarovaná do kuliček. Recept na povedené kroketky.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.4 119x
Jednoduché lahodné spojení ovoce, rumu a sýru. Recept se bude hodit i na jakoukoliv oslavu.
ČÍST VÍCE35min | Dezerty | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
4.3 79x
Domácí bramborové noky doplněné kuřecím masem a zeleninou. Recept je jednoduchý, výsledek velmi chutný.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařilo 28 lidí
4.3 97x
Pravá francouzská cibulová polévka pro dvě osoby.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 19 lidí
4.2 10x
Recept na zapékané brambory bez masa.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 130x
Šlehačka, která dobře drží tvar a má příjemnou a osvěžující chuť.
ČÍST VÍCE10min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.8 37x
Recept na nočky, které uvítáme na vylepšenou a sytější úpravu klasické bramborové polévky.
ČÍST VÍCE10min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena