Řadit podle
Filtrovat
3.4 5x
Minutka pro labužníky a milovníky vepřového masa.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 133x
Recept pro opravdové gurmány. Svíčková se žampiony a smetanou.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.3 99x
Klasická koprovka.
ČÍST VÍCE30min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.3 871x
Klasické bramborové knedlíky, které umí snad nejlépe naše babičky! Hodí se k omáčkám i pečenému masu.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 38 lidí
3.3 2226x
Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 52 lidí
3.3 30x
Recept na klasický segedínský guláš. Já dělám guláš z hovězí kližky, ale kdo má rád, může si ho udělat z bůčku.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 117x
Omáčka vhodná k uzenému, nebo ke grilovaným masům
ČÍST VÍCE25min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.2 210x
Pokud se chystáte uvařit k obědu uzené maso, zkuste pak vývar z masa použít na jednoduchou ,výbornou a vydatnou polévku.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
3.2 139x
Není nad rychlá a jednoduchá jídla. Tuto omáčku máte na stole za čtvrt hodiny. Můžeme do ní ohřát zbytky hovězího masa a jídlo je hotové.
ČÍST VÍCE15min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.2 745x
Recept na klasické játrové knedlíčky, které můžeme vylepšit přidáním pažitky nebo petrželky.
ČÍST VÍCE20min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 15 lidí
3.1 86x
Nebojte se používat ovoce při úpravách masa a vyzkoušejte tento recept.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.1 1849x
Velmi chutný bramborový guláš s uzeninou, který zvládne i začátečník.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 41 lidí
3.1 169x
Možná, že ne moc zdravě, ale určitě vydatně vás nakrmí uzené koleno s knedlíky a se zelím. Pro podporu trávení doporučuji jídlo "spláchnout“ vychlazeným pivem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 1129x
Recept na klasickou českou omáčku.
ČÍST VÍCE45min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.0 975x
Tato naše tradiční česká pochoutka snad nemá žádného odpůrce a chutná ještě lépe, když je den nebo dva uleželá.
ČÍST VÍCE120min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 11 lidí
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena