Řadit podle
Filtrovat
4.5 621x
K nadcházejícímu podzimu patří tahle dýňová polévka, oblíbená nejen u dětí. Nádherná barva a krémová konzistence potěší oko, lahodná chuť zase chuťové pohárky a vysoký obsah betakarotenu náš organismus, kterému brzy bude chybět sluníčko.
ČÍST VÍCE20min | Polévky | ostatní kuchyně | vařilo 57 lidí
4.5 572x
Chléb podle tohoto receptu je moc dobrý a příprava jednoduchá.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 92 lidí
4.5 20x
Kuře tak, jak jsem ho jedl v Řecku.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z řecké kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.4 10x
Jednoduchý a levný recept pro hladovce, co mají málo času, který má s ratatouille pramálo společného.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.4 16x
Tato studená polévka pochází původně z Andalusie. Má bohatou historii a mnoho lokálních i individuálních variant. Tato osvěžující varianta se připravuje ve Španělsku.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty ze španělské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 23x
Výborný recept na pampeliškový med nejen na zimní období chřipek.
ČÍST VÍCE160min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.3 9x
Tato příloha k masu, omáčkám, polévkám nebo jen tak je moje nejoblíbenější jídlo a recept uvádím tak, jak jsem se ho naučil v Keni. Ta trocha práce navíc se vám opravdu vyplatí.
ČÍST VÍCE120min | Přílohy | Recepty z africké kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.3 20x
Vyzkoušejte voňavé kuřecí plátky s bylinkami a medem, zvýrazněné chutí brusinek a zakysané smetany.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 7x
Lehká a výborná varianta bramborového salátu, vhodná i jako příloha ke grilovaným masům.
ČÍST VÍCE35min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 15x
Recept na lehký gruzínský pokrm.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 24x
Vynikající telecí svíčková v bylinkách.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.3 12x
Recept na vynikající předkrm.
ČÍST VÍCEPředkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 241x
Recept na klasickou pórkovou polévku.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 51 lidí
4.1 8x
Tato úprava rajčat je vhodná jako příloha ke grilovanému masu, případně jako samostatný pokrm pro vegetariány doplněný bílým pečivem.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 10x
Potřebné množství je asi tak na 6 sklenic po 200 ml.
ČÍST VÍCE10min | Nápoje | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 8x
Vynikající recept na lososa.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 12x
Bramborová kaše je všeobecně oblíbená příloha. Co takhle ji trošku pozměnit? Tahle bude svítit na talíři jako sluníčko.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | ostatní kuchyně |
3.9 7x
3.8 6x
Recept, který je možno konzumovat při zánětu slinivky břišní.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 5x
Zeleninová úprava italských těstovin tagliatelle. Tentokrát se spoustou vitamínů.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena