Řadit podle
Filtrovat
4.9 15x
Pohanku spaříme podle návodu a přidáme veškeré ingredience, které dáváme do normální sekané.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.9 8x
Výtečný a zdravý salát z římského hrachu.
ČÍST VÍCE20min | Saláty | ostatní kuchyně |
4.9 31x
Recept na povidla pro všechny, co rádi mlsají.
ČÍST VÍCE160min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.9 7x
Recept na jednoduchou kari omáčku.
ČÍST VÍCE35min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.8 28x
Sladká pochoutka. Smažené taštičky, plněné tvarohem a hruškami, podáváme ke kávě nebo čaji. Recept zvládne úplně každý.
ČÍST VÍCE30min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.8 11x
Vegetariánská verze řízků.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.8 20x
Chcete si pochutnat? Zkuste parmskou šunku v listovém těstě.
ČÍST VÍCE35min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 19x
Bezmasý pokrm, ve kterém jsou základem rýžové těstoviny a zelenina.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 14x
Neuvěřitelná kombinace obilí se zeleninou.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 38x
Lahodná kombinace čočky a pohanky v jednom receptu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
4.7 22x
Není to jen nápoj, ale i cenná surovina asijské kuchyně.
ČÍST VÍCENápoje | Recepty z čínské kuchyně kuchyně |
4.7 716x
Pracnější, ale moc dobré vánoční cukroví.
ČÍST VÍCECukroví | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 142 lidí
4.6 184x
Křehké sušenky z ovesných vloček jsou výborným doplňkem k nejrůznějším sýrům, které podáváme jako chuťovku k vínu.
ČÍST VÍCE35min | Chuťovky | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařilo 26 lidí
4.6 331x
Recept na kokosový moučník. Rychlá chuťovka, která rychle mizí ze stolu.
ČÍST VÍCE15min | Dezerty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 111 lidí
4.6 18x
Další způsob zpracování cukety.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 80x
Miso je sójová pasta, kterou Japonci nebo makrobiotici používají při vaření jako základ pro polévku. Vyrábí se také z hnědé rýže nebo ovsa, ale není to obvyklé. Dnes je miso běžně k dostání. Polévce dodá jemnou chuť, takže není třeba jiného dochucení.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.6 15x
Zeleninové špízy s cuketou můžeme podávat jako doplněk ke grilovaným masům nebo samostatně na listech salátu s majonézovo-česnekovou omáčkou a pečivem.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 10x
Vypadá skvěle a chutná ještě lépe. U nás doma se po salátu vždy jen zapráší.
ČÍST VÍCE15min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 5x
Recept na kapra připraveného doma na grilu.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně |
4.6 158x
Výborná buchta, kterou mám od své kamarádky.
ČÍST VÍCE60min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 26 lidí
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena