Řadit podle
Filtrovat
4.7 132x
Nejlepší recept na medovník. Zkoušela jsem jich hodně, ale vždy se vrátím k tomuto, je prostě nejlepší.
ČÍST VÍCE90min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
4.6 28x
Recept na výborné kuře. Hodí se hlavně na léto k novým bramborům.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
4.6 976x
Recept na nadýchané houskové knedlíky. Recept, který se hodí pro každou příležitost, i tu sváteční.
ČÍST VÍCE120min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 147 lidí
4.5 20x
Tip na rychlou teplou večeři nebo oběd.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 26x
Recept na opravdu snadné knedlíky vařené ve vodě.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 952x
Polévka je grunt, to všichni víme. Jen málokdo si bez poctivé a husté polévky umí představit zimní období. Zelňačka je plná vitamínů, dokáže skvěle zasytit i zahřát. Vyzkoušejte recept na poctivou domácí polévku z kysaného zelí vylepšenou masitou klobáskou.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 176 lidí
4.3 2795x
Rajská omáčka je u nás to nejoblíbenější jídlo. Ochutnáváme ji kdekoliv, od kohokoliv, ale zatím vždy vítězí tato, od babičky.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 167 lidí
4.2 415x
Připravit k obědu kachnu není vůbec náročné, jenom musíme v kuchyni strávit trochu více času.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 39 lidí
3.5 96x
Jednoduchá zelnačka bez spousty špinavého nádobí.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.4 110x
Jedná se o bramborové knedlíky z prášku, které nikomu doma nechutnají . Recept obsahuje malý trik a všichni budou spokojeni.
ČÍST VÍCEPřílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.3 128x
Rychlé a zdravé zelí vhodné k pečeným masům s bramborovými knedlíky.
ČÍST VÍCE20min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.1 670x
Zelňačka je tradiční polévka, která se připravuje s kyselým zelím jako hlavní ingrediencí. Zelňačka je oblíbeným jídlem ve středoevropské kuchyni a je ideální pro studené zimní dny, kdy je potřeba se zahřát.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena