Řadit podle
Filtrovat
4.8 16x
Tento pokrm je rychlý a výborný hlavně pro gurmány.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 3198x
Recept na levné a jednoduché langoše, tak jako je dělají ve stáncích.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 346 lidí
4.4 23x
Máte-li chuť na zvěřinu, přpravte si třeba tohoto pečeného bažanta.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.4 87x
Výborná a sytá polévka. Můžeme ji podávat i jako hlavní jídlo.
ČÍST VÍCE35min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
4.3 27x
Den předem naložený, opečený a na tenké plátky nakrájený hovězí roštěnec obložený spoustou zeleniny, kterou podusíme na másle.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | vařili 3 lidé
4.3 45x
Rebarbora roste hojně na našich zahrádkách. Využijte její bohatou úrodu k přípravě kynutého koláče.
ČÍST VÍCE90min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.2 415x
Připravit k obědu kachnu není vůbec náročné, jenom musíme v kuchyni strávit trochu více času.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 39 lidí
4.2 102x
Noky z hrubé mouky smíchané s upraveným kysaným zelím a restovaným uzeným masem nebo uzeninou.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.0 521x
3.6 8x
Poměrně rychlá, zdravá a nenákladná večeře. Co víc si přát.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
3.2 101x
Divoká kachna pečena s netradiční náplní.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 84x
Klasický sekaný biftek z velmi libového hovězího masa, na povrchu křupavý a uvnitř šťavnatý.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.2 72x
Šumava je pověstná svým množstvím hub, proto i kachna se zde připravuje s houbami.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 246x
Pochoutkový rybí salát z čerstvých ryb. Příprava je jednoduchá, ale doba marinování ryb je 3 dny. Recept pochází z Lipska.
ČÍST VÍCESaláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 629x
Divokou kachnu je potřeba zpracovat co nejdříve, protože se rychle kazí! Tuto si dejte s bramborovým knedlíkem!
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 68x
Přesto, že zvěřina není příliš lehce k dosažení, jistě stojí za vyzkoušení. A jelením biftekům málo kdo odolá.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena