Řadit podle
Filtrovat
4.4 22x
Den předem připravené maso, plněné hořčicí, šunkou a sýrem. Pokrm obložíme dušenou zeleninou.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 188x
Když dojde doma chlebík, pečeme sami, ale chce to mít čas a chuť.
ČÍST VÍCE120min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.3 20x
4.3 20x
Placky, které se dají jíst se vším a ke všemu.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 80x
Jednoduchý koláč s hruškovými povidly a drobenkou.
ČÍST VÍCE60min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.3 241x
Příprava domácího listového těsta není tak složitá, jak by se mohlo zdát. Jistě je jednodušší těsto zakoupit v supermarketu, ale zkuste i domácí.
ČÍST VÍCE90min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
4.3 52x
Filety z bílé ryby pangasius s křupavou bylinkovou drobenkou, kterou připravíme z usekané petrželky, toastového chleba a másla.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 7x
Rychlé pohoštění z ingrediencí, které většinou najdeme doma v lednici.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 22x
Vyzkoušejte tvarohovou pomazánku s brokolicí. S čerstvým pečivem a hrnkem mléka je opravdovou pochoutkou.
ČÍST VÍCE20min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.3 22x
Zapečené kuličky z mletého masa s kousky sýra uprostřed.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.3 11x
Sušená rajčata, naložená v oleji, mají výraznou ostrou a nakyslou chuť. Salát s těmito rajčaty má úplně jinou chuť, než salát připravený s rajčaty čerstvými.
ČÍST VÍCE20min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 4x
Netradiční recept pro přípravu hovězího.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 160x
Jednoduchý návod, jak si zpříjemnit den chutnou kávou lahodící oku.
ČÍST VÍCE15min | Nápoje | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.2 66x
Pikantní směs mletého masa pečeného na roštu má původ ve středním Balkánu (Bosna, Srbsko). Každý kraj od Makedonie až po Slovinsko připravuje tuto specialitu v různých variacích druhů a poměrů mas či ingrediencí.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z bosenské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.2 17x
Tento recept je moc dobrý, ale pracnější.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 47x
Cukroví ze tří vrstev - lineckého těsta, krému a polevy.
ČÍST VÍCE90min | Cukroví | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.2 20x
Smažená kuřecí prsíčka obalená v bramborové hmotě. S bramborovou kaší a salátem je to výborný oběd.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 10x
Zdravý a chutný pokrm se zeleninou a rýží.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 5x
Výborná lehká večeře po houbařském dni.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 16x
Kuřecí čtvrtky dušené s čerstvými houbami, zeleninou a vínem.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena