Řadit podle
Filtrovat
4.1 13x
Recept, díky kterému připravíme skvěle prokládané štavnaté vepřové a kuřecí maso.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 14x
Recept na výborný moučník, který potíráme jahodovou marmeládou.
ČÍST VÍCE75min | Moučníky | Recepty z německé kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.0 9x
Recepty s rybou jen výjimečně obsahují omáčku. Tento je ještě více netradiční tím, že je s omáčkou ovocnou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.0 8x
Vinná klobása posypaná curry kořením a osmažená v trojobalu.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 24x
Určitě pro někoho z nás nezvyklý toast, ale věřte, je opravdu dobrý.
ČÍST VÍCE10min | Předkrmy | Recepty ze švýcarské kuchyně kuchyně |
3.9 89x
Upečené plněné kuřecí špalíčky jsou křupavé a šťavnaté, určitě stojí za ochutnání.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 13x
Losos a brambory dochucené bylinkami.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.9 27x
Příprava vinné klobásy nezabere moc času a chuťově nás překvapí.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.9 9x
Špenát nemusí být jen jako příloho ke knedlíkům a pečeni. Zkuste tento zajímavý recept, který vás jistě překvapí.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.9 16x
Kachní maso s dokonalou přílohou v podobě bramboráků. Skvělá kombinace.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.8 57x
Recept pro ty, kteří nemají rádi chapadla v polévce.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.8 6x
Toto byl oblíbený moučník, který připravovala vždy v neděli má bývalá tchýně.
ČÍST VÍCE75min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 24x
Recept na jednoduchý salát na chlebíčky.
ČÍST VÍCE30min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 9x
Spotřebování zbytku bramborové kaše menšího než 1 porce.
ČÍST VÍCEPolévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.8 4x
Lehká svačinka nebo předkrm, opět jeden z receptů z mé žampiónové kuchařky.
ČÍST VÍCE25min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.7 161x
Omáčka z čerstvého špenátu a smetany vás zaručeně nezklame. Můžete ji použít nejen na gnocchi, ale i na těstoviny.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 23 lidí
3.7 65x
Slaná chuťovka je vhodná ke všem příležitostem, hlavně ji zvládne každý začátečník.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.7 15x
Brambory podle jednoho slovenského receptu. Prešovské brambory zapékané s klobáskou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 12x
Rybí maso je možné upravit také na způsob masa kuřecího - třeba jako čínu s rýží.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.7 6x
Toastový chléb plněný a obalený v trojobalu.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena