Řadit podle
Filtrovat
4.3 46865x
Recept na křupavou českou pochoutku, které říkáme také cmunda. Velice dobré, ale na noc těžké, pozor!
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 396 lidí
3.5 3934x
Nejlepší a nejkaloričtější těstoviny, které jste nám poslali! Přeji dobrou chuť.
ČÍST VÍCE15min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
3.2 247x
Šunkofleky trošku jinak. Místo šunky přidáme houby.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 482x
Hustá a hutná květáková polévka
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 538x
Jednoduchý guláš, když nevíte, co s houbami, nebo na něj prostě máte chuť.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 202x
Jednoduchý recept, ale opravdová lahoda. Pokud chcete, můžete směs nechat přes noc uležet.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 282x
Pokud nejsou zrovna na jaře po ruce houby a máte chuť na smaženici, tak je zkuste nahradit ředkvičkami.
ČÍST VÍCE15min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 849x
3.0 617x
Recept na hustou hrachovou polévku, kterou zjemníme jogurtem.
ČÍST VÍCE75min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 1179x
Recept na syté jídlo z hub, které o vánočních svátcích nesmí chybět.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 237x
Máte rádi sekanou, ale chcete ji obzvláštnit? Zkuste naši houbovou se sýrem. Pokud nemáte čerstvé houby, můžete použít žampiony. Pokud máte houby sušené, rozemelte je a pak namočte.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 951x
Základ této polévky tvoří loupaný hrách a mražený hrášek. Kousíčky opečeného párku a nastrouhaný parmazán dodávají polévce zvláštní chuť.
ČÍST VÍCE75min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena