Řadit podle
Filtrovat
3.0 43x
Recept na pomalu pečená jehněčí kolínka na víně.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 650x
Prošpikovaní bažanti jsou pečení na zeleninovém základě, do kterého později přimícháme smetanu a víno.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 5x
Zapečené jehněčí hrudí plněné kořeněným kuskusem.
ČÍST VÍCEHlavní chody | ostatní kuchyně |
3.0 624x
Kousky jater obalené plátky slaniny napichujeme na jehly střídavě s kousky klobásy. Podáváme s brambory a sypeme petrželkou.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 778x
Pokud máte rádi zvěřinu, tak vám zachutná toto srnčí se smetanovo-žampionovou omáčkou a brusinkami. Jako příloha jsou vhodné jakkoliv upravené brambory.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.8 11x
2.6 7x
Výborný předkrm z vajec zeleniny a majonézy.
ČÍST VÍCE35min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena