Řadit podle
Filtrovat
4.7 41x
Recept na kuře, jak se dělá na Slovácku.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 137x
Jednoduchý a výborný koláč, který zvládne i méně zkušená hospodyně.
ČÍST VÍCE45min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 13 lidí
4.6 116x
Recept na vynikající koláč s jablky.
ČÍST VÍCE30min | Moučníky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 27 lidí
4.6 25x
Vynikající dobrůtka s vůní dálek, která rozhodně stojí za ochutnání.
ČÍST VÍCEHlavní chody | ostatní kuchyně | vařilo 5 lidí
4.6 499x
Recept na lívance, které jsou skvělé s marmeládou i povidly.
ČÍST VÍCE75min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 69 lidí
4.6 44x
Směs čerstvého špenátu, sýru, smetany a vajec zapečená v listovém těstě je vhodná jako slaný zákusek k odpolednímu čaji nebo jako chuťovka k vínu.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 11x
Recept na vynikající chuťovku k vínu.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 76x
Protože uvařená rajčata jsou příliš kyselá, omáčka z čerstvých rajčat to napraví. Je vhodná jak pro rýži, tak i pro těstoviny. Použijete-li elektrický kráječ, připravíte omáčku ještě rychleji.
ČÍST VÍCE45min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 19x
Brokolice je výtečná a zdravá zelenina podobná květáku a získává u nás stále větší oblibu. Zkuste si ji připravit třeba právě s touto smetanovou omáčkou.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.6 19x
Nepečené cukroví z karamelu, s ovesnými vločkami a namočené v čokoládě.
ČÍST VÍCE60min | Cukroví | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.6 611x
Rychlý recept na kuřecí maso s kari kořením.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 224 lidí
4.6 16x
Recept na velmi lehký a osvěžující moučník.
ČÍST VÍCE120min | Moučníky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 29x
Místo tradičního bramborového salátu můžeme ke smaženým rybám nebo řízkům podávat šťouchané brambory se zeleninou.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 208x
Recept pro začínající kuchařky.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
4.6 13x
Kuře s jednoduchou nádivkou, kterou lze použít i k plnění bůčku.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 41x
Recept na velmi dobré a křehké jablečné řezy.
ČÍST VÍCE75min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.6 38x
Rychlá celerová pomazánka s vejcem, sýrem a salámem chutná velmi dobře.
ČÍST VÍCE45min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.6 80x
Miso je sójová pasta, kterou Japonci nebo makrobiotici používají při vaření jako základ pro polévku. Vyrábí se také z hnědé rýže nebo ovsa, ale není to obvyklé. Dnes je miso běžně k dostání. Polévce dodá jemnou chuť, takže není třeba jiného dochucení.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.6 40x
Oříšková kolečka slepovaná a zdobená nugátem.
ČÍST VÍCE120min | Cukroví | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.6 35x
Recept na báječný oběd - je výtečný na obyčejný den, stejně jako na slavnostní příležitost. A dá se jíst i studený.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena