Řadit podle
Filtrovat
3.5 14x
Pokrm déle trvá, ale moc pracný není. A je to opravdová pochoutka.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.4 15x
Vynikající rizoto s kuřecím, ozvláštněné paprikovým salámem.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.4 293x
Jednoduchý recept na játra na cibulce. Já vynechávám omáčku a tuto směs pak podávám s čerstvým chlebem nebo topinkami. Naložení do mléka můžete vynechat, ale játra jsou pak měkčí a šťavnatější.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | vařilo 8 lidí
3.1 52x
Tento pěkně barevný pokrm je velmi rychle hotový. Můžeme ho doplnit vařenou rýží nebo nudlemi.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.1 194x
Máte rádi italské rizoto? Zkuste moji českou variantu. Recept je pro 4 osoby. Vegetariáni nahradí kuřecí sójovými kostkami.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
3.0 81x
Obyčejná polévka z hlávkového zelí, u nás oblíbená pro svou jednoduchost.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 92x
Kvalitní maso skvělé chuti zvýrazněné česnekem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 101x
Masová pochoutka s kokosem. Recept je pro 4 osoby.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 108x
Jednoduše připravené zelí, jako příloha k jitrnicím, jelitům, prejtům nebo pečeným masům.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
2.9 1320x
Dalmácká bezmasá speciální polévka se zelím.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z dalmácké kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 124x
Recept na lahodnou hovězí polévku podle babičky. Nudle sice babička dělala domácí, ale pro nás je to s kupovanými rychlejší. Ale i tak výborné.
ČÍST VÍCE150min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena