Řadit podle
Filtrovat
5.0 20x
Nezapomenutelná kombinace domácích noků, kysaného zelí a rozškvařené slaniny. Oblíbený rodinný recept.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 11x
Vyzkoušejte recept na netradiční bramboráčky s houbami, pivem a uzeninou.
ČÍST VÍCE35min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 190x
Chutná vydatná polévka ze zelí, brambor, klobásy, slaniny a zakysané smetany. Recept na opravdu sytou polévku, která se může podávat místo hlavního jídla.
ČÍST VÍCEPolévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.7 53x
Recept na bramborákovo-špenátové placky plněné uzeným masem.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
4.7 73x
Zapečené brambory podle tohoto receptu jsou chuťově velmi vydařené. Se zelím, cibulí a mletým masem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 16 lidí
4.6 329x
Rychlovka z brokolice. Recept zvládne úplně každý!
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 37 lidí
4.6 19x
Recept na chutně připravené řízky z mletého masa dochucené parmazánem a bylinkami.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 18x
Netradičně připravené rizoto se šafránovou příchutí, bylinkami a paprikovou klobáskou, je velmi rychlým a chutným pokrmem, který můžeme podávat jako hlavní chod.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.1 9x
Říkáte si možná - obyčejné jídlo. Když do nich přidáte pokrájené škvarky a lžíci sádla navrch, tahle staročeská rychlovka vám úžasně provoní domov.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.9 7x
Nádivku nemusíme dělat pouze na Velikonoce. Tuto nádivku ze špenátových listů si můžeme upéci opravdu kdykoliv. Čerstvému špenátu se v receptu sice nic nevyrovná, ale rozhodně nic nezkazíme, použijeme-li i špenát mražený.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 10x
Vyzkoušejte recept na sytý pokrm z dušených drštěk s bílou fazolí a klobásou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s pečivem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z portugalské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.5 31x
Recept na sytou velikonoční nádivku z uzeného hovězího jazyka se špenátem, kterou můžeme podávat i jako hlavní chod.
ČÍST VÍCE160min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 7x
Zelné placky (zelňáky, zelníky) jsou jihočeskou pochoutkou, která se připravuje z kysaného zelí. Můžeme je smažit na sádle nebo péci v troubě.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 6x
Dýňová omáčka není zcela běžná. Její jemná chuť se ale k těstovinám skvěle hodí. Pokud rádi zkoušíte nové chutě, jistě si na tomto pokrmu pochutnáte. Recept je snadný na přípravu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena