Nejsnazší a nejrychlejší houskový knedlík připravíme v hrníčku. V naší škole Vaření si ukážeme jednu z možností, jak takový knedlík připravit. Michal Nikodem tento knedlík použije jako přílohu k domácí svíčkové omáčce.
29.09.2021
Recept na oblíbený nepečený dezert z BeBe sušenek s tvarohovým krémem a banánem krok za krokem. Málokdo mu odolá!
27.09.2021
Obezita a diabetes v naší společnosti stále narůstají. Jaký je rozdíl mezi cukry a sacharidy? A je fruktóza z výživového hlediska opravdu tak špatná? Spoustu otázek nám zodpoví specialistka na výživu a biochemii, Míša Bebová.
13.09.2021
Pojďte si s námi zkusit uvařit bramborový guláš trochu jinak.
02.09.2021
Muffiny ze zdravých surovin? Tady jsou! Základem je dýňové pyré, pohanková mouka a vlašské ořechy. Jako třešnička navíc - poleva z tahini, která muffiny skvěle chuťově doplní. Zaručujeme, že vám budou mizet pod rukama!
24.08.2021
Dnes si uvaříme opravdovou babiččinu klasiku - kuře na paprice ve smetanové omáčce. Podle našeho fotoreceptu jej zvládnou i úplní začátečníci ve vaření.
19.08.2021
Hovězí roštěnec se hodí na pečení i dušení. Roštěná po vídeňsku je celkem snadná na přípravu a s opečenou cibulkou nemá chybu. FOTORECEPT krok za krokem.
05.08.2021
Klasický anglický koláč “co dům dal” ve veganské variantě krok za krokem.
03.08.2021
Milujete cheesecake? Už jste se pokoušeli o domácí variantu? Náš FOTORECEPT vše usnadní. Krusta z brownies těsta, sýrovo-tvarohová vrstva a ovocná poleva. Připravte se na dokonalý chuťový zážitek.
31.07.2021
Škola vaření pokračuje levným a chutným koktejlem nazvaným Mojito (česky také mochito). Na přípravu budeme potřebovat bílý rum, třtinový cukr, citron nebo limetku, čerstvé lístky máty a sodovku. Pro zvýraznění chuti můžeme použít citronovou ochucenou minerálku.
Vepřové maso patří k finančně dostupnějším, a tak se z něj dnes naučíme připravit rychlý a chutný hlavní pokrm krok za krokem. Recept zcela jistě zvládnou úplně všichni.
30.07.2021
Ne každý recept na dobrý pokrm musí být drahý a složitý, abychom jím potěšili naše chuťové pohárky. Cuketa opečená nasucho je jasným důkazem.
28.07.2021
Dnes vás naučíme zcela jednoduchý recept na domácí rýžový pudink. Chutná skvěle, dodá energii i vitamíny, je hotový za pár chvilek a navíc si ho mohou dopřát i vegani. Na přípravu pudinku budeme potřebovat pouze mandlové mléko, rýžovou kaši, hrst brusinek, chalvu a arašídové máslo.
20.07.2021
Recept na klasický italský pokrm, který můžeme podávat jako předkrm nebo lehkou večeři. Ukážeme si hned dvě varianty této výborné pochoutky.
19.07.2021
Slavné speciality jako Pad Thai či nejrůznější druhy kari jsou často připravované na půl plynu. Pokud chcete ochutnat skutečně autentické Thajsko, ukážeme vám třeba tento skvělý avokádový salát.
14.07.2021
Jemný italský dezert ze svařené smetany si velmi snadno můžeme připravit i doma. Tento je s rybízovým přelivem, který svou kyselkavostí skvěle doplní sladký základ. Na přípravu můžeme použít mražené i čerstvé ovoce.
12.07.2021
Základní recept na křupavé bramborové placky, který se dá různě chuťově vylepšit. Podle tohoto FOTO návodu zvládne bramborák i ten, kdo v kuchyni teprve začíná.
10.07.2021
Videorecept na ananas plněný pikantní směsí z cukety, rýže a kešu oříšků. Takto podávaný hlavní chod určitě překvapí, a to nejen na pohled, ale i lahodnou chutí.
05.07.2021
Dnes vás naučíme delikátní kořeněnou kari omáčku připravenou podle receptu z Bangladéše. Kromě kuřete můžete omáčku použít ke krevetám, jehněčímu, hovězímu nebo k zelenině.
03.07.2021
Dnes vás naučíme sirup z černého bezu, jehož květy sbíráme zásadně za slunného dne, nikdy ne po dešti. Příprava tohoto oblíbeného sirupu je jen ze 4 surovin a zvládnete ho úplně hravě.
02.07.2021
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena