Zkuste recept na úžasný velikonoční pletenec, který se rozplývá na jazyku a krásně ozdobí sváteční stůl. Vypadá i chutná fantasticky!
26.03.2024
Také milujete sladké snídaně? A ještě lépe když jsou zdravé? Lívance s borůvkami podle našeho dnešního videoreceptu jsou doslova božské a stojí za to je ochutnat.
24.03.2024
Jistě se už poohlížíte po receptu na beránka, který k velikonočním svátkům neodmyslitelně patří. S pečením vám pomůžeme krok za krokem. Tenhle je biskupský s kandovaným ovocem a čokoládou.
23.03.2024
Vyzkoušejte recept na oblíbený salát z bílého zelí, mrkve, celeru a majonézové zálivky. Coleslaw v domácí verzi podle našeho fotoreceptu zvládne úplně každý. A chutná výborně!
Tento velikonoční beránek neobsahuje cukr ani vejce, ale přesto chutná výborně. Vyzkoušejte tohoto zdravějšího beránka a jistě budete překvapeni výsledkem.
21.03.2024
Vajíčka nemusí být jen od slepiček. Udělejte si své vlastní plné oříšků a datlí. V kombinaci s mrkví je tohle naprostá dobrota.
Kalendář hlásí první jarní den. Co dobrého si dnes uvaříte? Tyto palačinky se skvěle hodí do jarního jídelníčku a také s nimi zazáříte třeba na Zelený čtvrtek, kdy by si každý z nás měl dopřát něco zeleného. Krok za krokem si je můžete s námi zkusit připravit.
20.03.2024
Vyzkoušejte Velikonoce pojmout trochu zdravěji a zkuste univerzální celozrnné špaldové těsto, ze kterého můžete vytvořit mazanec, jidášky nebo další velikonoční dobroty!
Velikonoční jidáše se tradičně podávají na Zelený čtvrtek. Jidáše nám připomínají tvar provazu, na kterým se oběsil proradný Jidáš. Také symbolizují vítaní jara, plodnost a hojnost, takže je můžeme tvarovat do různých housenek, ptáčků nebo roztomilých zajíčků.
19.03.2024
Oslavte jaro s nejzelenějším dortíkem. V našem receptu vám ukážeme, jak si ho připravit krok za krokem. Velmi efektní dort, který báječně vypadá i chutná.
18.03.2024
Je čas pampelišek, je čas pampeliškového medu. Vyzkoušejte klasický recept, na který je třeba jen cukr, citron, voda a pampeliškové květy.
17.03.2024
Vyzkoušejte si krok za krokem přípravu tradičního velikonočního pečiva. Jidáše mohou být rozlišných tvarů, do těsta lze přidat rozinky a sypat je plátky mandlí. My je před podáváním jen pocukrovali, i tak byly výtečné!
15.03.2024
Vynikající pomazánka s bílým tofu, medvědím tofu a vlašskými ořechy krok za krokem. Recept, který si zamilujete. Hodí se na lehkou svačinku i večeři.
12.03.2024
Pošírování pochází z francouzského slova "pocher" a označuje šetrnou přípravu jídla v horké (nikoli vroucí) vodě. Tato úprava ponechává jídlu hodnotné látky a původní chuť. Jak připravit dokonalé pošírované vejce? Naučíme vás to krok za krokem.
11.03.2024
Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.
10.03.2024
Také se těšíte, až si z jarní procházky přinesete čerstvé listy medvědího česneku? Medvědí česnek je přírodním antibiotikem, antioxidantem a zdrojem vitaminu C. Dnes si z něj připravíme výborné pesto, které má při vaření pestré využití.
09.03.2024
Rychlý recept na křehký slaný koláč s hráškem a krémem z uzeného tofu, který vás naučíme krok za krokem. Může být skvělou večeří, ale klidně si jej můžeme přibrat na jarní piknik.
04.03.2024
Máme pro vás tip na úžasný moučník! Rychlá buchta na plech, která se po upečení propíchá vařečkou a zalije sametově jemnou čokoládovou polevou.
02.03.2024
V tomto receptu nenajdete žádný cukr a navíc k přípravě nebudete potřebovat ani troubu. Vyzkoušejte náš recept na keto dort a jistě budete překvapeni snadnou přípravou a vynikající chutí.
27.02.2024
Recept na pravý ukrajinský boršč - hustou polévku se spoustou zeleniny a masem. Je velmi sytá, zahřeje a skvěle chutná. Polévku se naučíme krok za krokem.
26.02.2024
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena