Inspirujte se více než 47 000 recepty
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Zelený čtvrtek si žádá zařadit do jídelníčku něco zeleného. Co třeba špenát? Zapomeňte na školní jídelnu a připravte se na zcela jiný chuťový zážitek. Tento špenát z čerstvých listů je základem také pro klasický dušený špenát. Podle fotonávodu jej zvládne každý.
Móda
28.03.2024
Recept na kynuté veganské preclíky s kmínem, kterou budou skvělou přílohou k polévce či zeleninovému salátu. Ale dobré jsou i jen tak na chuť k vínečku.
Jitka Langeová
28.03.2024
Recept na pikantní špenátový krém s červenou kari pastou a krupicovými knedlíčky se špenátem. Vyzkoušejte polévku, která vás určitě zahřeje a bude se krásně vyjímat na Zelený čtvrtek.
Jarka Petrová
28.03.2024
Na Zelený čtvrtek nesmí chybět jidáše. Pečivo rozlišných tvarů, do těsta lze přidat rozinky a sypat je plátky mandlí. My je před podáváním jen pocukrovali, i tak byly výtečné! Recept je celkem snadný a nenáročný na suroviny.
Michy
28.03.2024
Pučálka se připravuje z naklíčeného hrachu. Zelený hrách je chuťově výraznější, ale ten běžněji dostupný, žlutý, je lépe stravitelný. Staročeský pokrm s kořeny sahajícími do raného středověku, jehož příprava je rychlá, ale rozložena do tří dnů.
admin_janach
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena